Tuesday, March 22, 2011

Main Dog la pulak...

Maybe they've seen lots of dogs around that they've come up with this dog game...

First, she's the dog...

Then, he's turn pulak to be the dog...
So, they took turn, crawling whilst barking... hehe..
ade2 aje...

Ni Gulliver's Travels ke ape nih?
Couldn't believe that so far she has had 9 dolls!!
And still ade hati nak beli lagi... now she keeps on asking for Barbie Fairytopia yg ade sayap butterfly tu.. it's a bit expensive, but I can get waaaayy cheaper on Ebay (2nd hand la, of course).
Or lets just wait for her next birthday...


6 comments:

ishamizu said...

wow byk nya Barbie collection Fatini! hihi..dia mmg suka n main Barbie doll eh, kak? Zahin suka tp dia jns cpt jemu..tu yg mls nk beli klu dia mtk tu..:D

faizati said...

Wow! Cam best je game ni ha ha

sitiezahim said...

hahaha..ada ke main camtu ye..:D
tuh la banyak sangat hund tepi jalan..hihi

Frau Azmir said...

Izu: memang suke sgt, pantang nampak mesti nak beli.. tp nowadays dah bole control x ngamuk2 cam dulu klu x belikan.. bile baik camni rase kesian pulak, lg rase nak belikan hehe.. kdg2 tu bile x bagi beli sbb dah bnyk kat rumah, die akan moyok and kesat air mata, kesian pulak.. tp mmg cepat jemu, bdk2 kan, sama la cam zahin. tu yg malas jugak nak belikan :)

Frau Azmir said...

Kakti: hehe meh ler join skali..

Frau Azmir said...

Hajar: ye la agaknye, sebab bnyk sgt hund tepi jalan.. dioang pun teringin nak jadi hung gamaknye hahaha..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...