Thursday, March 3, 2011

FaScHiNg WeEk...

Fasching means carnival, so it's like a carnival week, something like a celebration but for no particular theme.. macam Halloween tu la tapi halloween tu tema nye hantu kan, ni macam kostum week je.. sronok for the kids.. For the whole week Afeef pakai kostum ke kindergarten.

Monday and Tuesday, pakai kostum Polizei, polis la.. suke jadi polis. Tuesday evening, mintak mama beli kan lagi satu kostum coz kawan2 pakai kostum lain.. aiyoo.. mavam2 laaa.. but it's ok, as long as die happy kan :)

Hensem tak?? hehe

Camni la environment di kindergarten Afeef, macam2 kostum.. sronok tengok budak2 pakai gaya yg pelbagai..




Ok, third day, kostum Red Indian pulak.. layan je laaaa.. wlupun pasni kostum tu x pakai dah.. tahun depan pulak, but mesti afeef dah x muat nnt, kena beli lain jugak.. nasib baik la kat cni bisnes E-bay masyuk, maybe bole lelong kat e-bay je nnt hehehe.. kalau nak pass kat Fatini, x de harapan kot, princess mana bole pakai baju Red Indian kan :)


Yang di rumah jugak x di lupekan ok, die pun berkostum sepanjang minggu hehe..


6 comments:

sitiezahim said...

oo pakai whole week ke..isnin & selasa arituh izzah cuti sbb krank, rabu & arini slambe aje pakai baju biasa..smalam je la ada majlis2 kat kindergarten dia, tuh pakai princess tuh..
hehe fatini pon bukan main ye..syeksi lagi princess sorang ni..hihihi

Frau Azmir said...

aha pakai whole week, sume bdk2 camtu, siap tukar2 lagi..huhu.. tu yg afeef pun nak tukar tuh. sama la afeef pun ade celebration semalam, tp die krank pulak semalam.. so semalam and today x gi kndergarten.. rugi je beli kostum, pakai 3 hari je hehe..
Fatini mmg ler suke seksi, jgn besar esok nak seksi sudah.. huhu

ishamizu said...

Seronoknya ada carnival costume, handsome Afeef! Mahal tak costume2 tu kak? Hehe yg kt umah pun sama ye..biasala pompuan, mstla suka melaram! kn Fatini? :)

Ida said...

pewit!! hensem tol anak ko nana. kalo aku ade anak pompuan sebaya afif ni kompom aku dah cop anak ko hihi..
Fatini pulak seksi hihi

Frau Azmir said...

Izu: Fatini mmg la suke melawa.. pantang nmpak baju cantik kaler pink mesti nak beli.. adoi penin mama hehe..
kostum ni ade yg mahal ade yg x.. yg akak beli ni bout 9euro. ade yg sampai 25euro, tp mmg cantik la especially yg princess2 tuh.. nnt zahin pun mesti ade kostum day camni.. sronok utk budak2.. kat m'sia nnt x de la dah bnda2 camni.. we gonna miss it :(

Frau Azmir said...

Ida: Afeef ramai dah org cop hehe.. klu ko ade anak pompuan sebaya pun aku trpaksa tolak prmintaan ko tuh kikiki.. tp fatini still available..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...