Monday, March 14, 2011

BeBoLa RoTi HeBaT.

It may looks like 'cekodok', or 'cucur bawang' or 'jemput-jemput' or watever you may call it, but it's not... this special recipe I got it from Hajar's blog.. Memang sedap!!! Sehr lecker!!



It consists of roti yg dipotong kecik2, eggs, bawang yg dipotong dadu, ikan bilis, etc etc.. Bole cek recipe kat blog hajar sebab saya memang malas menyalin recipe hehehehe!!!
Anyway Hajar, memang sedap roti goreng nih.. saya dah pun improvise sikit2 kikiki, coz saya tak de perase ikan bilis, so saya guna ikan bilis yang di blend. And then sy cuba another version, ganti ikan bilis tuh dengan sardin pulak, seeeedddaaaaaaaapppppp jugak!!
Conclusionnye, memang bebola roti ni sedap, tak rugi try, confirm akan abis, and paling best tak berminyak seperti yg di sangkakan!!!! :)

pst pst hajar, saya buat pun tak berape nak bulat hehehe!!


3 comments:

Ida said...

macam sedap, tapi aku ni malas btol nak memasak. list macam2 tapi satu pun tak buat hihihi.

sitiezahim said...

hehe time kasih sbb terai (tetibe jadi cam kak nieza plak bile buat ucapan cenggini..hahaha)
bes kan..nanti saya nak coba sardin gak la..kreatip la ana ni..hihih

Frau Azmir said...

Ida: ko memang salu malas.. tapi yg ni mmg sedap, x rugi try.. senang pulak tu!



Hajar: hahahahhh!! sy pun terkonpus seketika, ni hajar ke nieza nih??!! hehe..
x kreatip pun cuma gatai2 nak try2 hehe.. lagi sedap pulak rasenye.. try jangan x try!

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...