Friday, January 13, 2012

Hitting Zweibrucken With Friends... !!



Well, ini bukan lah cerita yg nak di ceritakan hehe.. tapi saje je letak gmbar bunga cantik ni..
Cik hubby yang beli, mat bunga jugak rupa2 nye cik hubby ku ini hehe..
Tapi memang cantik, Roses and Tulips are my favorites !

http://www.emocutez.com



Hehehe, next to me is Yla, kami sungguh serasi, nampak tu, sengaja plan sama2 nak pakai merah, sweet tau yla ni, sangat lemah lembut orang nye :)



Ok, the real story, nak cerita sblom ia basi, last Saturday's project, we went to Factory outlet in Zweibrucken, bersempena Yla dan Kak pah yg datang ke Kaiserslautern, bermalam di rumah kami 2 malam, kenangan2 indah bersama tak kan sy lupakan...



Jugak kenangan2 lilit shawl bersama2.....http://www.emocutez.com
Berhibur bersama2... Million thanx to kak pah and yla sefamily, for the wonderful time together :)
Gambar yang cantik ni, credit untuk Amyr (husband Yla), nasib baik la dia snap gambar ni, klu tak, tak de la gambar kenangan beramai2 di Zweibrucken :)

Basically, Factory outlet ni semua nya kedai2 barang berjenama, so for those who are not into branded stuffs will find this a lil bit boring.
As for me, I'm not so into branded stuffs as well, so for me, I would say, biasa aje, tak rasa pun nak pergi lagi huhu.. http://www.emocutez.com
Mungkin akan pergi kalau ada barang nak beli or waktu SALE ke, bole la layan..
Beli jugak something waktu pergi ni, but not much la..





Aleena bila dah jumpa cermin...






There, Espirit, ada juga Ralph Lauren, Guess, Adidas, Nike, Crocs, ... etc etc semua ada.. you name it, you got it..



Ni lah habuan kami yg tak seberapa... ehem ehem.. all these are for me, tapi I tak mintak, cik Hubby yg volunteer nak belikan hahaha
Sweet la cik Hubby ni..
Thank you very much my dear :)
http://www.emocutez.com


Inside Adidas outlet, ada tempat main budak2 jugak.. so lepak sini semntara menunggu yg lain2 bershopping hehe



Percubaan ambik gambar sendiri hehe.. ni kes boring and penat hehe.. http://www.emocutez.com



Sampai Kaiserslautern, dinner di Restoran Kebab, that's Kak pah... :)
Kak Pah ni cool je orang nye, sangat banyak bagi nasihat and tunjuk ajar, and salu tegur saya bila sy buat silap.. tegur untuk kebaikan, saya sayaaaangg Kak pah..
Sebenarnye, saya ni sayang semua ngeh ngeh..
Last time I wrote about One Sweet Day in Koblenz, HERE, that was @ Kak pah's house :)http://www.emocutez.com



Kanak2 yg paling happy and excited kat mana2 pun :)



That's yla and Amyr..
ooooo tak nampak muka Danish la, baby Yla and Amyr ni, sangat comel tau !!





Credit to Amyr for this wonderful photo :)





Lastly, a gift from Yla, thanx sooo much yla dear, both Kak pah and Yla are so sweet, so kind, so helpful, so lovely...
Love you guys so much.. http://www.emocutez.com
Teringat kata2 Wardina,
" Bila kita ingin jadi orang yg baik , maka Allah akan hantarkan kawan2 yg baik untuk kita.. "
It's really a bless to know you guys...
Hopefully, after this we'll have the chance to get together again...
May Allah bless all of us !!


http://www.emocutez.com


6 comments:

sitiezahim said...

kalau fact outlet roemond (dkt sini tp sebenanye dah masuk holland) sale sepanjang thn..cuma % banyak mana sale or kedai mana sale yg berubah2..wahh dapat jeans levis tuh..mahal ape..hehehe

ishamizu said...

Kak nana, i like your coat! Hihi itu yg izu nmpk dulu. Kemudian nmpk body shop punye paper bag lak!! Hehe rezeki jgn ditolak kn..! Aleena tu comellah..geram! Tp bdk2 mmg suka tgk mirror kn :D

noorulaz said...

Macam ada benda yang lupa nak diceritakan je ni.. nak tertinggal bas ke gara2 bershopping? ngeee...

Frau Azmir said...

hajar: x de la mahal mana hehe.. beli 3, bayar 2.. berbaloi la utk org macam sy yg jarang2 beli jeans.

Frau Azmir said...

izu: hehe citarasa kita sama la.. coat tu murah aje sbb tu grab cepat2 bila dah nampak.. kebetulan my size, mmg rezeki betul hehe.. and so far the best coat pernah beli setakat ni ngeh ngeh.. and body shop pun my feveret brand waktu zaman remaja, tapi lama dah tak beli ape2 from body shop ni, and sejak smpai Deutschland pun x pernah la nmpak outlet Body shop ni kat mana2, ni baru la terjumpa... so ape lagi, membeli la ape yg patut... suka perfume die, nice :)

Frau Azmir said...

Noorul : ooooppsss.. hehe.. sebenarnye bukan trtinggal bas, janji nak naik bas kul 6.04 minit, tapi rupe2 nye bas tak de lepas kul 6, so kena naik teksi.. pastu tau2 azmir dah kol idham pulak, klu tau mmg sy x bagi kol idham, naik teksi aje pun boleh.. sian idham, susah2 aje.. memang x nak susah kan die klu boleh.. pastu siap nak anta terus ke train station.. baik sungguh, terharu :)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...