Friday, December 30, 2011

Mannheim, Heidelberg.... Mannheim again... **sigh**



Two weeks before Christmas, we were in Mannheim for jalan2 and also Christmas SALE, we've been here  many times already, I just love Mannheim, especially when there's SALE, love the variety of foods, shops, etc etc...
The Environment itself is just... NICE...
It's bigger, busier, noisier... 
mmmmm... I'm a City girl, I just love the hectic life. 




Mannheim at night...



Christmas atmosphere... The kids loved it sooo much !











The kids found their 'port' to lepak, while mama and papa syok shopping heheh...
Don't blame me, blame the SALE.. !
Ok, this was the before Christmas story....



Last wekend, we went to Heidelberg... and... back to Mannheim again... ngeh ngeh...
The same direction, only Heidelberg is a bit farther than Mannheim from Kaiserslautern..
So, we went to Heidelberg first, then Mannheim, then back home again.. :)

What a BLAST..   :)



Heidelberg... Isn't it beautiful??



Going uphill with that cable car... cool.. 
Errrk !! A bit scary too, for me heheh..









The historical place, the 'Old Castle'... Nice...





















Then, we've wandered around Heidelberg old town... 
Soooo nice...



Felt like in a Movie or something hehe..







My first time entering a Church..




Heheh, what is this ??
Little money for a lot of world... direct translation, camtu la maksudnye hahaha
Basically, its an offer to fly to these countries, and Kuala Lumpur is one of them..
Kuala Lumpur babe !!





Our Lunch  :)



More views... Heidelberg's river..



Heading for the bridge..




On the bridge, so so so so so so beautiful....




That's the Castle's view from the bridge... 




Castle's view again, this time with a Model ngeh ngeh...
Sememeh je muka model ni hehe




Oh.... so so so so mesmerizingly beautiful...




And this tree too, so unique and.... I just love the sight of it...
Oh, i'm a nature's lover  :)




Oh, Heidelberg, you are a beautiful place... 
Peaceful, calm, and full of history... 
Wish to visit you again someday... :)



Ok, that's the Heidelberg's story...
After that, we headed to Mannheim again, solat ( senang dah tau masjid kat mana :), shopping lagi for End of year SALE pulak, Oh my, this time SALE is far better than before Christmas.. 
Lily was right, Sale after Christmas is better than before Christmas :)

Syok betul membeli...
We shopped mostly for the kids...
And we shopped only when there's SALE hehehe...
And of course, I bought something for myself too... hehe
What is it ??
Biarlah rahsia.... ; P




And this is what happened when the parents took soooo long ngeh ngeh...
Sorry kids.. Lain kali buat lagi :D




12 comments:

sitiezahim said...

hahaha...lea selalu nye dlm kete on the way pegi dah jerit 'nak baliikk'..hahahah..budak2 mana suka beli2 barang, tak tau emak bapaknye ni tawaf berapa kali unt dapat harga termurah...hahaha

Mixed-family in da house.... said...

Syok tgk gmbr2 tu. so nice view

Ninie Hanis said...

bestnye...teringin nak pegi germany.. ;)

Frau Azmir said...

hajar: hehe sama la kita, tu pasal jadi lama sgt tuh, sebab selak satu2 nak carik yg termurah ngeh ngeh.. anak2 la yg jadi mangsa hehe.. tapi x pe la, shopping pun banyak nye utk diorang jugak :)

Frau Azmir said...

BF mommy : Thanx, Heidelberg ni mmg ade view yg special and cantik... old town abis :)

Frau Azmir said...

Ninie: meh la datang sementara akak ada di sini :)

Zaza Fakharuldin said...

serious best . dgn anak2 yg comel2 n keletihan. ade rezeki mai la dtg UK.

アヌムちゃん said...

bestnya jln2..bila nk smp jermen ni..huuu

Frau Azmir said...

Zaza: meh datang sini dulu :)

Frau Azmir said...

klu ada rezeki, sampai la ke german nanti insyaAllah, and let me know ok :)

ishamizu said...

Omg, how can i overlookedd this post!!!kak nana cantiknya heidelberg tu! Klu izu tg visit akk bolehtak kita pegi situ? Hehehe.
Btw mat syok tu ahopping hehe tp tak thn tgk the kids ampi tbaring ats lantai tu. Adoi sama je dgn ank2 sy. ;d

Frau Azmir said...

izu: hahaha, tu la anak kita ni sama aje kan, dah la jumlah pun sama 3 orang hehe.. Heidelberg mmg cantik, boleh sgt izu, jom la dtg sini kita gi Heidelberg lagi!!
by the way, adik akak akan ada kat UK tak lama lagi tau, nnt bole lepak situ lama sket klu ade rezeki, and this time i'll make sure dapat jumpa izu !! insyaAllah... :)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...