Tuesday, December 6, 2011

FriEnDs And ScHooL :)



Wah, entry yang dah basi, and macam biasa memang tak sah kalau tak de entry yang basi camni heheh..
Ni gambar-gambar Afeef masa mula2 start skolah haritu, saje nak masuk dalam blog jugak sebagai kenang-kenangan di masa depan :)
Nasib baik la Afeef masih lagi dlm kelas darjah satu ni, buat nye dah masuk darjah dua baru I nak wat entry ni, hehe kan ke dah ter over basi and berkulat bagai hehehehe !!




Ni la semua classmate Afeef, yang sebelah kiri skali tu cikgu nya, Frau Klein-Rollin, kat sini cikgu yang sama akan ajar sampai darjah 3, tapi Frau ni akan retire summer next year.. harap2 dapat ganti cikgu yg lebih baik :)
Yang sebelah kanan sekali baris atas, Damiel is Afeef's best friend (selalu jalan berdua sambil pegang tangan, so sweet ), merangkap kawan balik sekolah bersama jugak, and Mabroor, sebelah Damiel tu, jugak kawan balik sekolah bersama.




Hehe, hensem tak?



"My first day at School"

Actually bukan 1st day, gambar ni di ambil dah beberapa minggu start sekolah kot hehehe...





Oooooppppsssss !! What is this??
Bukan girlfriend Afeef ye, heheh, walaupun nampak cam sepadan je hehehe..
This girl's name is Emilia, Afeef's classmate jugak, masyaAllah, budak paling peramah pernah jumpa setakat ni !!
I'm not kidding ok, kalau jumpa die, ade je yg nak di pok pek kan hehe..
I Like !!!!

Waktu Afeef batuk teruk and missed school, she was the only one showing her concern and said to Afeef;
"Du musst viele wasser trinken Afeef.." (you must drink a lot of water)
Awwww... kecik2 dah pandai bagi nasihat camtu, Sweet kan :)




5 comments:

sitiezahim said...

Hehe izzah takde plak begambar ngan tute dia tu..ada simpan sampai skarang hihihi

ishamizu said...

Hihi izu pon salu gak ltk citer basi kak so no hal lah. Nway comellah clasmates afeef tu sume geram tgk..derg tade uniform eh knana? Sng la kan bley pki bju apa je :)

Frau Azmir said...

hajar: afeef nye tute pun ade simpan lagi, tapi dah lunyai, dah kena hujan, dah kena penyek ngan Aleena hehe, tapi still ade rupe tute.. nak simpan sampai bile2, kindergarten yg wat kan, sayang rasa.. kenang kenangan kan :)

Frau Azmir said...

izu: budak2 memang semua comel2.. akak pun kdg2 geram nengok. pastu semua peramah, rugi akak x berapa pandai nak cakap, klu tak syok layan derang nih bersembang :)
anyway, mmg x de uniform, pakai ikut suka hati hehe.. tu yg menjadi2 shopping baju :)

Ida said...

hensem hensem ;)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...