Tuesday, December 13, 2011

KiDs and AcTiViTieS...


While Afeef and klas karate dah lebih kurang sebulan berlangsung, Fatini and dance klas pulak baru saje berakhir huhu.. sedih pulak, sebab Fatini enjoy jugak kelas menari tu.. tak tau la ada sambungan nye or not, tapi yang pasti nya memang banyak kelas2 yang pelbagai kat sini.. melukis, gymnastik, ballet, muzik, etc etc...
And of coz, klas dancing ni utk sronok2 aje, tak nak la dah besar nnt nak jadi ballet dancer pulak hehehe..
So, maybe drawing klas is a good idea ! Bakat memang dah sedia ada hahaha !




Afeef at Karate klas, baju nye sampai sekarang masih belum dapat lagi..
Nampak tu, Florian pun ade, yg sebelah kiri skali barisan budak2 beruniform.
Ye la, idea kelas karate ni pun dari Victor and Lily jugak :)
Ni gambar masa awal2 haritu, kelas nye 2 kali seminggu, and semalam, mama for the first time tengok die training, wow, ramai dah budak2 nye.



Harap2 Afeef boleh bertambah tough sikit lepas blaja karate ni hehe..






Ini pulak video Fatini @ dance class, mana2 yg sempat I record dari 1st klas sampai la yg akhir. Banyak nye tak record pun sebab parents kena tunggu kat luar klas. First few days aje dibenarkan and yg last skali.. hehe.. enjoy !
Berakhirlah sudah klas Dancing Fatini...






2 comments:

Yan said...

salam kenal...

she's so cute..hee..come nya.. akak ada 3 boys.. so bila tgk girl geram je..

Frau Azmir said...

Yan: salam kenal :) oh ade 3 hero la ni, saya ade 1 je hero :) geram tu memang la, tapi bila buat ragam nak melawa, nak jadi princess, baju kena PINK aje, x bole kaler lain, aduh, kadang2 pening jugak hehehe..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...