Wednesday, December 7, 2011

BiLa Tak De KeRjA...






Inilah aktiviti housewife with 2 kids at home yang tak de kerja, and tak tau nak buat ape, and tiba2 rasa nak menconteng, hehe...

Eheh, sebenarnye kerja banyak, let rephrase it, housewife yg tiba2 diserang penyakit malas hehe..
Tapi tak pe la, ini kira macam quality time yg di luangkan bersama anak2 (ye la tu)
ngeh ngeh..




7 comments:

ishamizu said...

I likee..!
Izu sll aje diserang penyakit M hehe

sitiezahim said...

hehehe saya pon ikut mood jugak kalau nak buat apa2...hihihihi

Ida said...

kalau aku kena penyakit malas, nak lukis tangan camni pun aku malas kihkih.. kira ko still rajin la ni hahah.

Anonymous said...

Hello, I've been following your blog for a while now, love all your stories, photos etc, but I was just wondering, why hadn't you continue writing in English?

Frau Azmir said...

izu: hehe, penyakit M ni mmg x kan berenti menyerang :)



hajar: sama la kite :)

Frau Azmir said...

ida: haha aku tak diserang pnyakit malas kronik :D

Frau Azmir said...

Anonymous: thanx for your warm comment, glad to know that u've enjoyed reading my blog, however, regarding language I used, I didn't really plan for anything, I just write watever is in my head :) and sometimes I feel like writing certain stories in my own language. thanx again for your comment, do leave me a link or anything so I can get back to you :)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...