Monday, November 28, 2011

WhAt MoNEy CaN't BuY....



There are things which money can't buy....





People always seek for their First Love...


But do you realize, that we have found that First Love long ago... ?

Our Mother has always been our First Love...

:)



5 comments:

sitiezahim said...

betul..sejak dr dalam kandungan lagi..huhuhuhu

Frau Azmir said...

hajar: dalam kandungan kita tak sayang mak kita lagi hehe, tapi mak kita dah sayang kita dah. bila dah lahir pun, kita blom sayang die lagi, tatau lagi makna sayang, tapi lama2 kita belajar utk sayang die sebab die layan kita dengan sangat baik and penuh kasih sayang.. camtu jugak la cinta sesama manusia kan, cuma sayang anak pada kita and sayang kita pada anak tu sangat2 genuine and bak kata omputeh, 'unconditional love' hehe..

ishamizu said...

Aww so sweet! Terus tingat kt mak. Sob2!

Frau Azmir said...

izu: mak akan tetap sentiasa bertakhta di hati dan insyaAllah kita jugak akan sentiasa bertakhta di hati anak2. give them all the love they need, what u give, u'll get back ;)

sitiezahim said...

rasanya sayang ibu kita jaaauuuhh lagi banyak dr kita sayang dia..samalah dengan kita ngan anak kita kan...

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...