Thursday, November 3, 2011

The Chosen One...



Dah lama tak upload anything bout piano, I still play actually, but not as much as I did last time..
Nampak tu, piano pun dah berabuk.. hehe..
Suddenly terasa nak main lagu Maher Zain ni,
"The Chosen One"..
Suka lagu ni, hubby pulak suggest lagu Open Your Eyes by Maher Zain jugak, mmmm yg itu lagi best, my feveret.. I'm working on it.. Next time bole upload.. insyaAllah..
Ape pun, lagu ni x abis lagi main, baru separuh, the rest, next time la, saje je nak test sket.. hehe..
Lagipun klu panjang2, nanti nak kena upload kat You tube dulu, nanti public la pulak.. huhu

Jadi biar lah pendek2..
Hope you like it :)







Was denkst du??

2 comments:

sitiezahim said...

Super!!!...hehehhe

ishamizu said...

Kak nana, mana videonya? Tak nmPk pon ala nk dgr jgk. Cant wait! LOve maher zain's sOngs too!

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...