Wednesday, February 23, 2011

NaSik GoReNG USA!

Teringin sangat nak makan nasik goreng USA, was craving for it, teringat Restoran Ayuthaya kat Kuantan, nasik goreng USA nye memang sedap. Salu teringat. Memang my favorite dish masa kat Kuantan duu... found the recipe on Nieza's blog (Our Journey Begins).

Sape2 yg nak try bole la check it out kat Nieza's blog ye.
Memang sedap, though I didn't have all the ingredients, like green capsicum and carrot, but still was delicious!




Next time nak wat lagi yg complete version nye hehe.. Thank you Nieza for the recipe, memang marvelous!
Next try, nasik biryani Nieza plak :)


5 comments:

ishamizu said...

Bestnya..harus tutup mata ni, nti nafsu sy nak..hihi..sape nk buat kn..mak buyung dh tk larat..huhu..

Ummu Umar said...

hi, just drop by to say hi, wanderinng sapa la yg komen kt blog usang saya ..rupanya akak...wah meriah la keluarga bro azmeer n k.ana ni..anak besor2 dah

Ummu Umar said...

hi, just drop by to say hi, wanderinng sapa la yg komen kt blog usang saya ..rupanya akak...wah meriah la keluarga bro azmeer n k.ana ni..anak besor2 dah

Frau Azmir said...

Izu: Alaaaa sian nye.. klu dekat sure akak dah masak kan utk izu.. dok kat perantauan time pregnant camni msti salu ngidam makan macam2 tp x dapat kan. klu kat m'sia, penat2 bole la gi beli je kat kedai. sabar la ye, klu ade post recipe lg, tutup mata ye :)

Frau Azmir said...

Zah: awak pun ape kurang meriah nye, dah beso juga anak2, hehe x pasan rupe2 nye hang ade dlm facebook akak :)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...