Wednesday, December 15, 2010

DoWn ThE MEmoRy LaNE..

Was rummaging thru my old phone's photos file, and found this cute cute photos of Fatini when she was only 1 year and a half.. This photo was taken at our home in Kuantan, we had lived there for only a year..

Masa ni x de pun nak pakai all pink.. hehe hijau pun bole.. ape aje yg mama pakaikan fatini suke je..

Ni kat rumah opah, kampung Gajah, adorable isn't she?

At our home in Kuantan..

Always always had a runny nose back then..


Ni plak, kat umah tok in Gombak.. huhuhu.. I miss mom's home sooo much!

Berhingus lagi...



Fatini and mama at East Coast Mall (name glamer ECM) kat Kuantan juga..

ooooohhh, ni gaya ape ni? dalam bas, ikut papa balik kmpung..

Ni, if i'm not mistaken, kat Awana Kijal, Terengganu.. ikut papa gi Conference.. sronok juga time tu salu ikut gi conference, dapat dok hotel best2 hehe..


Blajar2 minum susu botol, coz I just realized that I was pregnant with Aleena, so I had to stop her from breastfeeding.. kesian.. it was hard for her.. Afeef had my milk for more than 2 years, but she hadn't even made it for 2 years..
Look closely, masing2 pegang pusat.. sebab fatini ikut gaya Afeef yg suka gentel2 pusat masa minum susu botol hehe..



Mereka dulu... eh Afeef cam pompuan laa

Mereka kini... ok, dah macam lelaki..

Fatini kini, teringin nak jadi baby lagi kot heheh..

Aleena dulu..

Aleena kini..

This photo was taken @ airport kat Dubai, this was how we boarded the airplane from Dubai to Frankfurt Germany.. Had a great one night stay at Dubai's Airport Hotel.. Serious the best hotel I've ever stayed in, siap provide baby court utk Aleena lagi.. Tapi rugi, x sempat jalan2 pun kat Dubai..

First day menjejakkan kaki di bumi German.. ceh wah.. Last winter, dalam train dgn anak2 yg muntah2 teruk.. x sabar nak sampai ke destinasi, tp sempat jugak brgambar.. sebab jakun la kata.. hahaha

This is what I called, 'Mummy-daughter Moment'...

My world, My life, my journey...

4 comments:

Kak Azi said...

Ana.. hehehehe.. Hotel kat Msia pun provided baby court juga la dear.. Depand hotel apa you duduk ajeeeeee.. hehehehe

Frau Azmir said...

ye ke cik kak, macam2 hotel gi kan, x penah ade yg offer baby court tau. tp tu bukan isunye, bilik nye tu sndiri memang spacious, service superb, layanan pun bagus and most importantly the food was great! muahaha!!

Kak Azi K'Lautern said...

Hahahahahah... I stay di Renaissance Melaka.. mereka offer pada I coz masa tuh Alya baru 6-7bulan dan Hyatt Recency pun kasi.. and JW Marriot pun ada offer. and Ritz Carlton. Hahahah tp stay kat Concorde KL tak de kasi pun sebb Hotel Tua..... hahahahahah. Makan pun mana2 sedap..Muhaahhahahaha

Kak Azi K'Lautern said...

Opsssssssssss
Kesian dia tak offer kan you..maybe dah habis kot masa you tibaaa.. hahahahhah gurau ajeeeeeee cik adik.. jgn mare nnt kena juallll

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...