Wednesday, December 29, 2010

BuDaK2 GiLLeR SNoW..


Fatini and her new shoes, terpaksa beli baru la coz yg lama tu...(actually yg lama tu pun baru beli gak, baru pakai brape kali je), tp disebabkan dah ade pig skin kat tapak nye, kena la beli yg baru kan.. Kasut ni merangkap winter boot skali, price is 5euro! can u believe it?!!! same price nye ngan my pig skin glove yg dah masuk tong sampah tuh!!! mmm, pakai winter boot memang sgt sesuai utk bdk2 yg suke sgt redah snow!
Nampak tu, kasut tu kena ade unsur2 pink ok! sbb x de yg pink, so the closest to pink!

Afeef with his new winter boot gak.. papa kata macam kasut Mc Donald hehe..

Owwwwhhhh... bersimpuh pulak die dlm snow tu.. ayu gitu..

Dah bersimpuh, nak baring pulak.. macam2...

Dulu takut sgt nak baring atas snow, now die yg lebih hehe.. ape la fatini nih..





Budak2 yg mmg suke giller ngan snow hehe..

Siap bawak barbie tuh..




Bersama mendaki besut.. hehe..

Asyik gambar budak2 je kan, ape kata mama punya turn pulak ihik ihik..

Peaceeeeee!!

Mamaholic Top view... eceh..

Mamaholic bottom view... eheh
Mama pun ade winter boot yahooooo!! Sungguh selesa, bole saje2 je tenggelam2 kan kaki dalam snow tuh, and x rase sejuk pun and seluar pun x basah. I Likeeee..



3 comments:

sitiezahim said...

hehe sama ngan zwei madchen kt umah nih..eh drei madchen la sbb maknye ni pon join skali hihi...

Azi K'Lautern said...

wahhhhhhh best nya baring2 gitu.. Aleena tak nangis ker?..

Frau Azmir said...

waaahhh hajar!! klu camni sy pun nak jadik madchen gak la yahoooo!

k.azi, aleena sporting la, die cam nak nangis mula2, tu pun sbb br bangun tido kot tp bile afeef and fatini baring sama die trus diam. kdg2 die yg menggedik lebih bile nmpak snow tau! heheh..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...