Thursday, April 7, 2011

Tulips...


I'm not a huge fan of flowers, I won't have them around in my house, I would prefer something a little more abstract for a decoration. But,
Tulip is an exception.....
I've always adore Tulip ever since I was a lil girl...
They are just... Indescribably beautiful... tatau la kenape... memang suke tengok Tulip...



This one bought by Hubby la of course, I've never really told him that I love Tulips, but I guess he just knew.. macam ade telepathy la between us hahaha..
But seriously, it's true :)





Suke sangat Tulip, sampai pilih kain langsir pun bermotifkan Tulip hehehe...



So, next next Saturday, we are going to Keukenhof to see lots and lots of Tulips... hopefully we'll make it... really looking forward to this one trip ngeeeeeeee... :)


7 comments:

sitiezahim said...

enjoy urself..mesti tak sabar2 kan..hehe..jgn angkut tulips satu keukenhof bwk balik german dah la..hihi

ishamizu said...

Keukenhoff?? OMG, nk ikut...hihihii..i love tulips too..n i;m not a flower person too..hihi..rasanya tulips mmg cantik n most girls like them, kn? Wah romantic aa husben akk...;) Nway, enjoy ur vacation n take a lot of pics ok!!

huda said...

k.ana, saya pon sgt suka tulip...tulip pon bunga first yg saya beli kat sini....
kecik2 dulu pon, sy suka sgt2 lukis tulis...

ibuhana said...

wah, bestnye dapat gi tgk tulip. my husband pun baru je pegi situ
be4 dia balik sini. during that time tulip baru jer nak start kembang. dia nak bwak balik utk saya tapi tu la mcm takleh lepas masa kat airport & off course dah layu. so, dpt tgk gambo jer la. :)

Frau Azmir said...

Hajar: tank u hajar, harap2 x de la saya terkidnap mana2 tulip hahahaha..


Izu: Jom la ikut hehehe.. mana tau ditakdirkan meletup kat Keukenhof, bole la akak jaga kan izu dalam pantang hehehe..
anyway, tulip memang cantik, and I think memang ramai girls yg suke.. boy pun kot hehehe..

Frau Azmir said...

Huda: oooooo ye ke... tak sangka kita serupaaa.. sama la, 1st flower yg akak beli kat cni pun tulip, kecik2 pun memang suke tulip, dah besar pun suke, ape2 benda yg motifnye tulip mmg akak akan tertarik hehe.. memang cantik kan.. mesti dah penah sampai Keukenkof kan? I think, one of the thing yg I'll miss s much later, bile dah balik M'sia nnt is Tulips.. huhu

Frau Azmir said...

Ibu hana: sekarang kat mana ni? x ikut suami ke keukenhof skali? mmm, x pe, tengok gambar dulu, nanti ade kesempatan, tengok tulip sebenar pulak ok.. :) insyaAllah..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...