Saturday, April 9, 2011

One Year Old Aleena :)

Banyak sangat stories nak share, and time just don't seem enough.. mmmm especially lately when I have decided to make full use of my time, ye la, reading lagi, Deutsch homework lagi, ajar budak2 lagi, masak memasak, house chorus, berangan heheh.. etc etc..
So, citer sikit la cerita yg dah basi ni, 28 Mac, befday Aleena yang pertama 2 weeks ago, celebrate kami2 je, I had baked the cake myself, it's a banana cake with strawberry toppings, macam biase, resipi tu hentam kromo, tapi jadi sedap la pulak hehehehe.. this time I've jot down every amount of ingredients I've used.. I'll share it :)

Muka geram tengok lilin hehe.. Tak sangka, sekejap aje, cepat nye masa berlalu, sudah setahun...


I feel like I've just gave birth to Afeef, then Fatini, then Aleena, and now look at them, cepatnye dah besar.. Tak sedar masa berlalu..
Time is too slow for those who wait...
Too fast for those who rejoice..
And for those who Love, time is eternity...
Bermadah pulak hehehehe


Yummy !!!


Ok, ni pulak sket cerita sampingan, my all time Hero, tiba2 dah bertukar jadi Superhero hehe..


Ni pulak yang bakal ikut jejak la nih.. hehehe..


2 comments:

Ninie Hanis said...

Happy Birthday Aleena.Comel lah anak2 akak.

Frau Azmir said...

Thanx ninie! :)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...