Monday, February 4, 2013

Day 30~~~ In MoTioN...


Salam....
Yes finally!!!
I made it till day 30!!!
Yahooooo yabedabedu!

Finally, the challenge is over (",)







This 'in motion' picture of us represents the celebration mode I'm in right now for completing this 30days Photo challenge!
Hooooorraaayyy!!


Sebagai penutup terimalah.....(Eh macam artis pulak )
A song I've always loved...
Sumayyah...




Mampukah kita menjadi sehebat Sumayyah?

(",)

Till later, Salam..





7 comments:

:cahya schatz: said...

Tahniah berjaya abihkan challenge 30 hari...lps ni dah blh ikut suka nak hapdet or not....
Tp jgn tak hapdet lgsg pulak tauuuu...nangis peminat2 u nnt....

Eta said...

mengalir air mata dengar music u main =) bestnye..sumayyah is my fav song too,

sitiezahim said...

ohhh saya mmg suka giler lagu sumayyah. peminat hijjaz tau saya ni. lagi2 allayarham salleh ramli. penah jumpa derang semua sekali masa kat mmu dulu..huhuhu

Miss Anna said...

Liza: iye bole la berehat kejap, sepanjang celen ade waktu yg smpai tido lmbat sbb teringat blom hapdet blog pastu baru nak carik gmbar, pastu tau je la berejam pulak carik gmbarnye hehe klakar.. Tapi tamo give up punye pasal smpai larut malam stay up just nak hapdet haha klakar.. Ape pun mmg best join celen ni :) eh ade peminat ke? Hehe..


Eta: iye ke?!! Trharu nye ade org menjiwai piano cover sy, sbenarnye lirik + melody lagu tu yg mmg menyentuh hati, dr dulu lagi bila dengar lagu sumayyah ni rasa sebak je :)


Hajar: wow, tatau pun u peminat hijjaz. I pun minat gak tapi lagu je la, almost semua lagu hijjaz i suke ngeee.. Pasni nak mula main lagu2 nasyid yg best ;) smbil main piano smbil mengingatkan diri sendiri kan...

iu rf said...

weee..hebat kak!

iu rf said...

terbaik kak!

Miss Anna said...

Thanx ayu ;) tak x de la trbaik, biasa2 je hehe..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...