Wednesday, March 28, 2012

Dearest Aleena just turned Two!!


It feels just like yesterday that I gave birth to her...




She gave me the worst pain at birth as compared to the other two..
She'd missed her due date, and still refused to come out after a week had passed...
Though I was certain that she would come out naturally soon, I had to agree with the doctor's suggestion..
To induce her birth..
Which explains the extra intense pain I felt during labour....
Nevertheless, she gave me the shortest time in labour room :)


Aleena @ day 3 :)



Look at her now, a BIG girl :D
I'm a big big girl, in a big big world :)



And......
Ayu sungguh hehehehe...

Happy 2nd Birthday Aleena...
Moga menjadi anak solehah dan beroleh kebahagiaan dunia dan akhirat :)

We are gonna celebrate her Birthday this coming Saturday with a few close friends, insyaAllah...


Happy Birthday to You dearest Aleena,
From mama with lots and lots of Love... :)






6 comments:

ummi_ziz said...

Happy birthday Aleena, the cutie pie!
Kebetulan aunty dh beli sumthing jgk utk aleena..kira present la eh! Hehe

InsyaAllah nti kita jmp soon. Tal sbr nk jmp uol! :)

sitiezahim said...

waaahhh buat ahad ni ke? bes nye...eppi besday aleena..btw masa lahir tuh muka macam fatini tp dah day 3 dah muka dia yg sekarang..hihihi

Mixed-family in da house.... said...

Selamat hari lahir sayang....

Alin Marlini said...

Selamat Hari Jadi :)

Suka tengok mata dia..bulat...

Ninie Hanis said...

happy birthday dear Aleena..she's so sweet and adorable.dah baca cerita si abg Afeef yg penyayang juga..how sweet! :) Bertuah dpt anak2 comel. :)

p/s nak komen psl bread making project akak jugak.Sgt teruja okey..memang gebu nampak roti tu.mesti bday party weekend ni nak buat roti kan..kan? :)

Frau Azmir said...

Izu: thanx so much izu :) susah aje bwk2 present hehe, anyway, tak sabar jugak nak jumpa u ol, especially lil Zafri!!!! hehehe



hajar: hehehe psl besday i dah stori ngan u kan kat mesej :) i think kan, derang tiga2 ni muka sama je masa baru lahih hehe


Dini: thanx :)



Alin: thanx :) aha mata die mmg bulat haha


Ninie: thanx :) awk pun insyaAllah nnt dapat anak yg comel and sweet and baik etc etc.. hehe.. ingat tau, emosi ms pregnant kena jaga, jgn ade marah2, or any negative feelings dlm hati and most importantly, bnyk berdoa kay ;)
psssssttt, terer la ninie ni, mmg ade plan nak wat salah satu menu roti hehe..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...