Thursday, February 23, 2012

My first project :)


My first real project hehe..
It took me two days to complete the whole thing.. not bad for a beginner like me :)




This one goes in the dining area...
mmmm... next project, is pink and purple tulips...



My very own painting is on the wall !!
It's not anything special or unique, but... it's my very own, and it feels great !!!
And thanx to Mr. Hubby again for his full support (as always :) ), he bought two huge drawing boards for me hehe, so sweet :)
Ok, till later, Salam...

:)


8 comments:

Mixed-family in da house.... said...

cantik sgtttt......saya kagum sgt dgn golongan yg berbakat seni nih......sebab mode lukisan saya ke lauuuttttt....hehehe....

Alin Marlini said...

kreatif :)

Frau Azmir said...

Thank you Dinnie, sy x de bakat seni pun, cuba2 dan jaya aje hehe.. minat je lebih, tapi tak de la berbakat sgt.. dgn minat jadi lah sket2 :)




Alin Marlini : Thank you :)

zahim said...

wahhh cantikkkkk...:)

iu rf said...

lawa & comel..sy mmg suka ngan lukisan..

noorulaz said...

santekkkk... dah boleh booking area kat muzium depan rumah.. ngeeee..

mommaholicSURI said...

waa!! Berbakatla Kak Nanna!!! Saya daru dulu nak buat painting sendiri. Haremmm.. :P haaha

Frau Azmir said...

hajar: tenkiu :)


ayu: hehe tenkiu :) ayu suka lukisan jugak ye, sama la kita :)



noorul: aha dah booking dah hahaha..



nuurill: tenkiu :) tak de bakat pun, minat aje lebih and try2 menjadi pulak hehe, tapi tak la cantik mana, jadi la buat prhiasan kat dinding, murah sket dr beli gambar siap :) nuurill, jgn tangguh2 lagi, i'm sure u have the talent, start painting ok!

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...