Sunday, October 23, 2011

Bila adik kasi chan :D


Dua2 adik punya...



Tapi adik tengok je la ye.. hehe...




4 comments:

sitiezahim said...

hahaha...dulu izzah stuck ngan benda ni sampai umur 2 thn lebih..kemudian dpt rest kejap, then sbb selalu travel dlm kete jelebu-kuantan, dia start nyot nyot puting botol yg kosong plak..nasib baik before dtg sini duduk ngan mak saya 2 minggu masa saya induksi, so adik n mak saya brainwash dia..alhamdulillah hilang tabiat tuh..huhuhu

mommaholicSURI said...

Ahahahahahahaha.. sungguh cute the kids!! elok pulak adik tengok kakak ngan abang pinjam ek!! hihihi

Frau Azmir said...

hajar: laaa ye ke, alhamdulillah sy x pernah ade masalah ni sbb semua breastfeeding, tapi problem masa nak berenti nyusu tu la, afeef lajak sampai 2 tahun lebih gak, Fatini x sampai 2 tahun, sebab tiba2 pregnant kan aleena, aleena ni tatau la camne nak berenti nih, asal dekat ngan saya je, die selak baju hehe.. .. dah dekat 2 tahun dah ni.. harap2 mudah la berenti.. hehe.. puting ni salu je beli, tapi x pernah pun guna, diorang buat main camni la, jadi baby la, ade2 je.. hehe

Frau Azmir said...

nuurill: adik ni memang sporting hehe..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...