Monday, May 2, 2011

Spring Picnic !!!


Ni pulak cerita piknik.. ther's not much to tell, but just nak share some pics,
camnilah gayanye kanak2 yg dah lama x jumpe matahari, dah lama x kuar main2 kat luar tanpa perlu bungkus2 diri ngan jacket, topi, sarung tangan and segala bagai hehehe..
Spring is the best time :)








Mana lagi sesuai? Yang ni or...


Yang ni..?



4 comments:

ishamizu said...

of coz la yg no 2 tu lg sesuai mama..hehe. wah pasir tu mcm pasir pantai..:)

sitiezahim said...

sini dah sejuk balik this week, huhuhu...tapi ok la last week sampai 26 darjah memang tak tahan...gegegege

Frau Azmir said...

izu: hehe tau dah, saje ngade2 tanye hehe.. aunty izu mmg rajin jawabkan :) kat cni mmg banyak pasir camni kat almost sume play ground diorang.. maybe sebab jauh dari pantai kot huhu..

Frau Azmir said...

hajar: kitorang pun camtu, ade hari panas sampai 28 degree, ade hari sejuk, and malam drop sampai minus.. sejuk panas sejuk panas camni yg buat jadi x sihat.. batuk selsema tiap2 minggu aduhai..

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...