Wednesday, May 18, 2011

Me and Keyboard..


Ish ish ish, lama betol x update blog nih... huhu.. biase la, dah kena demam main keyboard hehe..
kalau dah dapat piano, organ or keyboard memang free time akan abis ke sini la hehe..
So, tengok la hasil nye..
Rasenye semua tau lagu Winter Sonata theme song, baru dapat main intro je.. dlm process mencarik notes seterusnye..
Mirai pulak, rase nye semua orang pun tau kot lagu Jepun glamer nih.. memang my feveret, lama dah carik chords nye and jumpe jugak akhirnye..
Dah sepuluh tahun x sentuh piano but still boleh main, ni pun limited time coz ramai yg suke sibuk bile mama main keyboard nih... hehe.. to those yg minat main piano, it's never too late ok!!!
mmmmm... am thinking of buying a real Piano heheheh !!!!!


video video

Lagu Mirai ni x dapat di teruskan sebab si kecik dah kacau and konsentrasi pun terganggu so jadi ntah ape2 sket... hehe.. but this is the best yg dapat record so far, yg lain semua lagi teruk kena kacau hehehe...



2 comments:

Muneerah said...

Terujanya kak.. teringin nk blaja tp mcm susah je.. mcm best je leh guna dua2 tangan.. i only can play with one hand and lagu2 yg pandai main is happy birthday, old mc donald je..

Frau Azmir said...

bole je muneerah, yg penting effort. klu dah ade basic lagi senang nak blaja, cepat je dah bole guna both hands to play.. klu x de basic langsung maybe susah sket kot, but still possible.. cuba lah, banyak ade tutorial dalam you tube also you can learn how to play piano online. 1st thing, get a keyboard or piano dulu :)

Link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...